Bine ați venit

Vila Sebastian

 Calimanesti-Caciulata, Romania
120 Lei / Noapte

Descriere

Vila Sebastian ofera cazare in 12 camere la standarde de Vila 3***/ 28 locuri(paturi matrimoniale), toate cu baie, Tv, Minibar si Internet Wi-fi gratis. Unele camere sunt dotate si cu aer conditionat. Oferim paturi suplimentare in camere contra cost. 

Plata in avans

Pentru siguranța rezervării (atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră) putem opta pentru plata în avans (integrală sau parțială), prin transfer bancar.

Durata minima a sejurului:

În perioada lunilor Iulie si August , rezervarile la Vila Sebastian se pot face pentru minim 3 nopti de cazare.

Rating General

4.5/5

(4 Recenzii)

Facilitati

Baie si dus
Apa Geotermala
Aer conditionat
TV LCD
Mini-Bar
Gradina & Gratar
Internet Wireless
Parcare
Biliard
Ping-Pong
Bar & Living Spațios
Minipiscine Geotermale
Spațiu de joaca
Terasă
Sală de servit masa
Șezlonguri

Regulile casei

Checkin 03:00 PM
Checkout 12:00 AM
Receptia Receptia este deschisa intre orele 07:00 si 21:00. Poarta vilei precum si receptia se închid la orele 21.00. Va rugam sa ne anuntati daca stiti ca ajungeti dupa ora 21.00 la urmatorul numar de telefon 0722 642 919 sau 0771 430 364.
Copii Nu exista costuri suplimentare pentru copiii sub 10 ani care stau in camera cu parintii. La copii de peste 10 ani oferim pat suplimentar la preturile afisate in perioada respectiva.
Programul barului Barul este deschis intre orele 07-21
Bucataria Inchirierea bucatariei este un serviciu contra cost. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Mic dejun Micul dejun se serveste contra cost 20 lei/ persoana la cerere intre orele 07:30 si 11:30. Va rugam sa ne anuntati inainte cu o zi.
Baia in apa geotermala Baia in minipiscinele noastre de lemn se poate face non-stop si este gratuita. Copiii trebuie sa fie supravegheati permanent de parinti.
Reguli generale pentru baia cu apa geotermala: Apa termala este o apa minerala cu temperatura variata si cu concentratii si compozitii chimice variate: sulfuroase, clorurate, bromurate, sodice, calcice, magneziene, in cea mai mare parte hipotone, bioclimat sedative de crutare. Temperatura apei este de maxim 39 grade Celsius. Dupa baie sa va odihniti 30-60 minute. Nu faceti baie imediat dupa mancare. Nu faceti baie pe stomacul gol. Este interzisa baia cu apa termala pentru urmatoarele persoane: Copii cu varsta pana la 3 ani Femei in sarcina Persoane in stare alcoolica Persoane cu boli cardiace grave, insuficienta cardiaca si aritmii cardiace Persoane cu stari febrile Persoane cu boli acute inflamatorii, dermatologice eruptive si cu leziuni ale epidermului Persoane cu boli infecto-contagioase (tuberculoza, HIV-SIDA) Persoane cu boli venerice (Sifilis, gonoree) Persoane cu boli cu pierdere de cunostinta, boli cronice casectice, boli psihice acute Persoane cu hipertensiune Persoane cu boli maligne, boli venerice Persoane cu epilepsie si incontinenta Persoane cu boli canceroase si inflamatii acute Persoane cu boli severe ale sistemului nervos central
Rezervari Rezervarile se fac telefonic la 0722642919; 0771430364, prin e-mail: vila@sebastian.ro sau prin intermediul site-ului www.vilasebastian.ro/bookings. Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Vila Sebastian se fac exclusiv cu plata unui avans. Contul si datele bancare se vor trimite prin e-mail sau telefonic la solicitarea rezervarii. In perioadele mai putin solicitate (in extrasezon) confirmarile rezervarilor se pot face si prin apelul telefonic a clientului cu 1 zi inaintea inceperii sejurului. In caz contrar camerele nu vor putea fi retinute.
Anularea rezervarii Rugam clientii (fara plata in avans) sa anuleze sejurul din timp (cu cel putin 1 zi inaintea sosirii) prin apel telefonic. In cazul clientilor care platesc in avans pentru un sejur, anularea rezervarii se poate face cu 7 zile inaintea sejurului pentru restituirea avansului. Daca anularea se face cu mai putin de 7 zile inaintea inceperii sejurului, avansului nu se mai restituie.
Modalitati de plata La receptie se poate face plata in numerar, cu card bancar si cu tichete de vacanta. Colaboram cu urmatoarele firme care emit tichete de vacanta turistilor: SODEXO, EDENRED si UPROMANIA. Daca doriti puteti face plata (doar in avans) si prin transferuri bancare.
Tarife si durata minima a sejurului Atentie: Pe perioada lunii Iulie si August a fiecarui an rezervarile la Vila Sebastian se fac pentru minim 3 nopti de cazare. Tarifele noastre difera în functie de tipul de camera pentru care optati, disponibilitate, zi si anotimp. La sfârsit de saptamâna si pe perioada verii solicitarile sunt foarte mari. În aceasta perioada si pentru anumite pachete oferite este posibil sa solicitam ca durata minima a sejurului sa fie de doua zile sau trei zile.
Gratificatiile si costurile serviciilor Gratificatiile pentru personalul vilei sunt la latitudinea clientilor nostrii si nu vom solicita costuri suplimentare pentru servicii
Fumatul La Vila Sebastian fumatul este interzis in intreg spatiul acoperit din interior si în toate spatiile publice conform legii in vigoare. Exista locuri special amenajate: pe terasa de la etajul 1, terasa barului de la parter si în aer liber oriunde pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat. Senzori antifum se afla in fiecare incapere a cladirii.
Spatiul de parcare si responsabilitati Parcarea se poate face în locurile speciale amenajate din curtea Vilei Sebastian si este gratuita. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre atat in exterior cat si in interiorul Vilei Sebastian.
Animalele de casa La Vila Sebastian nu este permis accesul cu animale de companie.
Confidentialitatea informatiilor C Sebastian Cazare Turism Agrement SRL nu va utiliza, prelucra și furniza datele personale oferite de dumneavoastră în scopuri precum reclamă, marketing și publicitate, statistică, organizarea de cursuri, seminarii, alte evenimente (inclusiv delegații, conferințe și târguri), fara acceptul dumneavoastră exprimat în mod explicit și neechivoc. Utilizatorii care au acces la bazele de date cu caracter personal sunt instruiți cu privire la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.
Oaspeti suplimentari Toate camerele noastre sunt camere cu paturi pentru doua persoane. Oferim paturi suplimentare in camere contra cost.
Rezervari pentru grupuri Daca exista solicitari pentru cinci sau mai multe camere, va rugam sa ne contactati din timp pentru a va putea calcula preturile serviciilor si pentru a verifica disponibilitatea pentru perioada respectiva a rezervarii. Dorim sa întâmpinam personal membrii grupurilor si sa le oferim cele mai bune servicii.
Dispute si reclamatii Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara în urma aplicarii politicii vilei noastre, va intra sub jurisdictia tribunalului din Valcea.
Modificari ale politicii Vilei Sebastian Politica Vilei Sebastian poate fi modificata fara a se face notificari în prealabil. Ultima modificare a avut loc la data de 25.05.2018.
Revizuirea regulilor casei SC Sebastian Cazare Turism Agrement SRL, în calitate de administrator al website-ului www.vilasebastian.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Reguli şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.
Încheiere Pentru a putea sa va oferim toate condițiile, am stabilit o serie reguli de care va rugam, în mod respectuos, sa tineti cont atât în timpul cât si dupa ce s-a încheiat sejurul dumneavoastra la Vila Sebastian. Aceste reguli şi condiţii se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi/sau prin efectuarea unei rezervări, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toate regulile şi condiţiile precizate mai jos. Aceste pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe aceste pagini şi prin acest website sunt în proprietatea, operate şi furnizate de SC Sebastian Cazare Turism Agrement SRL, şi sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor

Camere disponibile

  Selectați perioada sejurului

  • Vila Sebastian

   Capacitate

   Camere

   Pret

  • Cameră Dublă

   Wifi TV Minibar Aer Conditionat

   250.00 Lei /Noapte
  • Cameră Dublă Extra

   cu pat suplimentar

   300.00 Lei /Noapte
  • Cameră Single

   Wifi TV Minibar Aer Conditionat

   120.00 Lei /Noapte

Rating General

4.5/5

(4 Recenzii)

Rating detaliat

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Recenzii (4)

 • Aurelian din Alba Iulia

  8th Iun, 2020

  Camera spatioasa, dulap cu sertare, comodă, noptiere, spațiu de depozitare mare, masa mare si 2 scaune, călduroasă. Este aproape de mănăstirea Cozia si de aqua park. Cele două bazine din lemn cu apă termala sunt super bune. Apa fierbinte si curata.

  4.4
 • Romeo din Intorsura Buzaului

  8th Iun, 2020

  Bine pozitionata! Mai multă atenție la primirea clienți.

  4.6
 • Cristian din Timisoara

  8th Iun, 2020

  Locatia foarte buna, aproape de centru -Liniste -Gazda foarte primitoare -Camere si bai spatioase

  3.8
 • Elena din Bucresti

  8th Iun, 2020

  Super camera

  5.0