Termeni și condiții

Termeni si condiții de utilizare a site-ului

Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând SEBASTIAN CAZARE-TURISM-AGREMENT SRL, cu sediul in Calimanesti, str. Str. CALEA LUI TRAIAN  810 ( Strada Pinilor nr.1 ), jud. Valcea, CUI 27909003, J38/14/2011, denumita in continuare PROPRIETAR, care se afla la adresa www.vilasebastian.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către PROPRIETAR in rețeaua magazinelor sau centrelor de distributie ale acestuia.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii catre PROPRIETAR.