Atracția locației (unică în zonă)

0.0/5

(0 Recenzie)

https://vilasebastian.ro
vila@sebastian.ro

2 Minipiscine din lemn (16 locuri) alimentate cu apa geotermala direct din izvoarele Calimanestiului ofera clipe de neuitat grupurilor de prieteni, familiilor si celor indragostiti. Baia in ciubare de lemn (de tip japonez) si mirosul specific si placut al lemnulul ce aminteste de padura de rasinoase creaza o atmosfera relaxanta si totodata intima in spatiul nostru verde. Iar apa geotermala fierbinte de 38 grade Celsius este in special folosita la tratamente balneare pentru diferite scopuri (afectiuni reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii, reumatismale abarticulare, posttraumatice si neurologice periferice).

38°C - TEMPERATURA DE BALNEO-RELAXARE DIRECT DIN IZVOARELE CALIMANESTIULUI
Situata in vecinatate cu Manastirea Cozia si la 100 m de Complexul Balnear Caciulata, Vila Sebastian ofera cazare la standarde de 3*** si facilitati pentru o vacanta de neuitat. Veniti sa va bucurati in natura, sa va relaxati in minipiscinele din lemn alimentate cu apa geotermala fierbinte de 38 grade Celsius direct din izvoarele Calimanestiului sau sa experimentati baile in ciubare de lemn, adevarata oaze de aromaterapie prin mirosul specific si placut al lemnului de rasionase.

De ce sa vizitezi Calimanesti?
Statiunea Calimanesti-Caciulata-Cozia este cea mai renumita statiune balneo-climaterica de pe valea Oltului si este disponibila pentru tratamente balneare pe tot parcursul anului.
In cadrul statiunii Calimanesti-Caciulata se pot face cure interne pentru: boli ale aparatului digestiv, boli ale rinichilor, afectiuni metabolice, si cure externe pentru: afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice, afectiuni ale cailor respiratorii, boli ale aparatului cardio-vascular.